mama mia origins

Mi ne radimo samo jela već Vas veselimo

Ko smo mi ?

Restoran “MamaMia” predstavlja kuću prestiža koju odlikuje gurmansko poimanje zdrave i čarobne kuhinje kao i kult gostoprimstva. 

Ono što naš lanac restorana čini posebnim i prepoznatljivim, jeste detalj. Visoki stil nenametljive elegancije sastoji se iz mnogo detalja kao i naša gastro ponuda. Rustikalni stil naših interijera u kombinaciji sa živim zelenilom, učinit će Vaš boravak veoma ugodnim. Vašom posjetom restorana “MamaMia”, za naše profesionalno i ljubazno osoblje upravo Vi postajete detalj kako bi Vaš ugođaj bio nadomak potpunosti.

Opustite se i u miru pregledajte naš jelovnik, sigurni smo da će Vam izbor Vašeg jela teško pasti jer svako jelo krasi neki zaseban detalj; izbor je na Vama i svaki je vrjunski. 
Iznenadit ćete se načinom serviranja Vašeg jela na luksuznom i nesvakidašnjem posuđu, detalji su bitni a njih ćete osjetiti od prvog zalogaja. Prijatno!

Ukoliko želite organizovati proslavu rođendana, diplomskog rada, poslovnog ručka, potreban Vam je Cattering, kontaktirajte nas i dopustite nam da Vam osvijetlimo obraz!

Naše prednosti

U toplom ambijentu, dočekat ćemo Vas osmijehom i prigrliti dobrodošlicom. Uz taktove lagane muzike prepustite se gastronomskoj čaroliji koju stvaraju naši probrani kuhari. Slasni zalogaji internacionalnog jelovnika upotpuniće Vaše male i velike jubileje, poslovne uspjehe, rođendanske proslave i intimne trenutke. A večeri, uvijek rezervisane za romantiku, obojiće posebnom aromom naša vrhunska vina.

Internacionalna hrana

Zdravo i ukusno je naše opredjeljenje! Opredjeljenjem gradimo navike, a one postaju stil života.

Eko hrana

Hranu koju poslužujemo sami uzgajamo. Plodovi odnjegovani prema načelima ekološkog uzgoja, našim rukama sijani i sađeni.

Moderan interijer

Ljepotom interijera i ugodnošću ambijenta kreiramo okruženje dostojno zdrave i ukusne hrane, dostojno Vašeg povjerenja.

Kako nas pronaći

Adresa

Trg Slobode 75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

Telefon i email

Telefon: +061 188 333
Email: info@mamamiaorigins.com
rezervacije@mamamiaorigins.com

Radno vrijeme

Pon - Ned od 09:00 - 23:00